neděle 13. srpna 2017

STEZKA KORUNAMI STROMŮ V KRKONOŠÍCH


Máme tu další stezku, ale tentokrát v Krkonoších a je to mezi stromy. První článek o stezce si můžete přečíst zde: https://myblogujeme.blogspot.cz/2017/06/stezka-v-oblacichbourkaskvely-den.html Obě jsou něčím zajímavé. Na první stezce jsme byli v Dolní Moravě. V ten den nebylo pěkné počasí a to samé jsme měli i v Krkonoších..prostě osud. Ale nakonec nám počasí vyšlo.

Vstupné v Krkonoších je dražší, ale jenom o 20kč. Teď tam jsou velké fronty, ale prý tam mají tři parkoviště, takže v klidu. V Krkonoších je zajímavější, že chodíte mezi stromy a čekají na vás různé atrakce, jak pro děti tak pro dospělé. Samozřejmě jsme si to vyzkoušeli i mi:D. Dále na vás bude čekat edukační zastávky. Klasicky tobogán, který je na každí stezce. Na Dolní Moravě to sice není mezi stromy, ale více jsem se bála, jak okolo vás nic není. 

Zajímavé v Krkonoších je, že když chcete už jít na stezku, tak nejprve jdete do podzemní expozice, která je opravdu zajímavá, takže se určitě u ní zastavte. Nic lepšího jsem na stezce neviděla, takže toto určitě vyhrává. Na Dolní Moravě je zajímavější, že když jdete úplně nahoru čeká na vás menší prohlubeň, přes kterou vidíte dolů. Některým to nemusí dělat dobře. Na obou stezkách najdete štítky, kde vidíte kde co je a jak je to daleko od stezky.

Výhled? To popravdě nejde posoudit, která má lepší výhled. Možná mi přijde, že na Dolní Moravě je hezčí výhled, ale v Krkonoších to má taky něco do sebe. Přiložím fotky a sami si můžete posoudit, která stezka je lepší.
Ještě nás čeká stezka na Lipně, o které určitě napíšeme taky článek. Zatím se můžete pokochat stezkou v Krkonoších. Výlet jsme si užili na 100%. Doporučujeme jako další výlet, který stojí za to!


















































Žádné komentáře:

Okomentovat