sobota 29. července 2017

KRKONOŠSKÁ DOVOLENÁ


Je tu další pokračování z dovolené. Doufám, že se vám líbil ten první o Mumlavských vodopádech, který můžete vidět i zde: https://myblogujeme.blogspot.cz/2017/07/mumlavske-vodopady-dovolene.html. Co musím napsat hned na začátku, tak je, že nám počasí vyšlo na 100%. Než, abych tu psala co jsme dělali celý dny zkusím přidat co nejvíce fotek, aby jste si to dokázali představit.
Ubytování jsme našli přes slevomat, kde je to velice výhodné a ještě ke všemu s polopenzí. Hotel Horalka. Velké mínus, které jsme měli na pokoji byli rozvrzané postele!! Další dny jsme si rozepsali co tak budeme dělat, ale ve výsledku to bylo úplně jinak:D znáte to taky? Hotel byl na kopci, takže jsme měli krásný výhled.


 
 

Na uvítanou jsme dostali hruškovici, která byla vážně dobrá.


Ve středu jsme Krkonoše projeli na kole, ale musím říct, že jezdit z kopce je opravdu těžké. Týden před dovolenou jsme si koupili knížku OUR LOVE CHALLENGES, která je pro páry a musíte plnit různé úkoly, některé jsou vtipné, ale některé jsou vážně bláznivé. Proto jsme udělali pár fotek o dovolené.

 
 
Ve čtvrtek nás čekala tůra, která byla jenom do kopce:D. Nachodili jsme +- 12km. Šli jsme i na Polské hranice, odkud byl opravdu krásný výhled. Do hotelu jsme přišli totálně unavený a zpocený. Ale cesta, která vedla k Petrově boudě, byla skvěle vymyšlená pro malé děti, ale i my jsme se skvěle pobavili.

 
 
 
 
 
 

V pátek už jsme jeli domů a spojili to s Krkonošskou stezkou, která je opravdu krásná a už nám chybí jenom ta na Lipně, ale můžeme jedině doporučit. Počasí nebylo moc dobré, protože byla mlha, takže jsem se bála jestli vůbec něco půjde vidět. Nakonec jsme jeli ještě na Sněžku, kde opět nebyl zatím moc hezký výhled. Šli jsme potom pěšky na Růžovou horu, odkud jsme jeli na Sněžku. Nejhezčí výhled byl opět na Polsko než na naše území:D:).
Více fotek z Krkonošské stezky vám ukážu v jiném článku, aby jste se pořádně pokochali.

 




Odpoledne jsme vyrazili směr Hradec a oslavili jsme přítelovi narozeniny s mojí rodinou.
Nakonec nás v sobotu čekala večeře a v neděli odjezd do Karviné.




Dovolenou v Krkonoších jsme si opravdu užili!!!
A co jste dělali vy o prázdninách? A už jste měli nějakou dovolenou? Nás ještě jedna menší snad čeká.
by Sisi.

Žádné komentáře:

Okomentovat