čtvrtek 13. července 2017

ODPOLEDNÍ RANDE V KAVÁRNĚ 2 ♥

S  přítelem jsme si udělali další rande v kavárně. Bylo hezky, museli jsme do města, tak jsem to rovnou spojili s kavárnou. Přítel, když mě viděl jaké oblečení mám na sobě, řekl: Jdeme na rande? Souhlasila jsem na 100%. Kavárna se jmenuje Styl Café. Jak jsem psala v minulém článku o kavárně, zkoušíme s přítelem, která bude nejlepší a nejvhodnější. Třeba vám to někdy pomůže, když zajedete do Vyškova nebo i do jiného města.
Prostředí bylo příjemné a huba též. V tu hodinu co jsme tam byli, nebylo tam moc lidí, takže pro nás ideální. Místnosti byli velké, židle a stoly upravené, ubrousky s nápisem Styl Café, což je originální. Pěkné obrazy, ve vázách umělé karafiáty a zajímavé věšáky na pověšení. Záchody mají ženy bohužel spojené s invalidními, ale asi to není takový největší problém, právě, že je super, že myslí i na ty co jsou na vozíku.
S přítelem jsme si dali caffe latte s příchutí vanilky a oříšku. Přítel říkal, že tam tu vanilku vůbec teda necítil, za to já jsem oříšek cítila. Jako zákusem jsem zvolila ferrero rocher, kde jsem zase já necítila tu chuť:D a přítel si dal čokoládový dort.