neděle 27. srpna 2017

BUDAPEŠŤ RANDOM





Ahoooj..Je to týden co jsme byli v Budapešti, proto vám píšu další článek z ní. První, který se týkal jídla, si můžete přečíst zde:https://myblogujeme.blogspot.cz/2017/08/food-tips-budapest.html S přítelem jsme chtěli jet nejprve do Říma, ale bohužel z toho sešlo, tak jsme jeli do Budapešťě a rozhodně to nebyla chyba! Když jsem šli na první procházku, hned jsem si Budapešť zamilovala a první stavbu co jsem viděla byla Rybářská bašta a taková nádhera? Musíte posoudit sami z fotek.
Ubytování? Našli jsme ho na stránce Airbnb, kde najdete ubytování u lidí, kteří pronajímají různé byty. Byla to naše úplně první zkušenost a hned vydařená.
Cestování? Jeli jsme autem, protože to není zas taková dálka je to jenom 4hodiny autem. Co vám můžu dál doporučit? Aplikaci Blablacar, kde můžete nabídnout jízdu, směrem kam jedete a samozřejmě neé zadarmo, takže ušetříte třeba na benzínu. V Budapešti jsme jezdili metrem a nebo většinou chodili pěšky, protože to opravdu stálo za to.
A největší zážitek v Budapešti??? No přece pokuta za parkování!:D TOP! Blbý lístek za parkování. Taky jste už někdy dostali pokutu?

PAMÁTKY:
Rybářská bašta

Náměstí hrdinů

Budapešť zoo

Řetízkový most

Parlament

Palác umění

Tropicarium

+ různá muzea a samozřejmě je v Budapešti více památek.

Opravdu všechna architektura v Budapešti je nádherná, ale nevím proč připomínalo mi to Prahu:D.
Láska na první pohled.
A počasí? To nám vyšlo na jedničku.









Toto jídlo? Jedna báseň.





Nejlepší limča.









Toto v zoo? To je taková nádhera a kdo tam bydlí? No přece sloni.





Nádherná dovolená. Doufám, že se vám článek bude líbit a zase se uvidíme příště. Máme tu další týden, tak doufám, že si ho všichni užijete a hlavně s úsměvem.
Pa:-)
by Sisi




Žádné komentáře:

Okomentovat