středa 8. února 2017

TIPY NA VALENTÝNA

Tak a máme tu ten nejromantičtější svátek, kterým je VALENTÝN. Svátek všech zamilovaných. Každý se těší na tento den, který stráví se svým milovaným. I já se hrozně moc těším. Proto jsme si pro vás připravili tento článek, aby jste měli nápady, co koupit nebo vyrobit. Tento den teď připadne na úterý, takže je možný, že většina lidí to oslaví už o víkendu. Doufám, že vám naše rady pomůžou a budou se vám líbit. Musím osobně přiznat, že i já letos mám tento problém.

1. SNÍDANĚ DO POSTELE
Pokud vás alespoň trochu baví vařit, můžete ukuchtit něco dobrého. Hned ráno můžete překvapit svou drahou polovičkou snídaní do postele. Já osobně jsem pro přítelkyni minulý rok zvolil Francouzský toust. Jedná se o sladkou snídani. Postup i recept byl naprosto jednoduchý. Jestli máte vykrajovátko ve tvaru srdce, tak bude toust vypadat ještě lépe.

2. ROMANTICKÁ VEČEŘE
Mezi jednu z klasik určitě patří romantická večeře. Opět pokud jste šikovní ve vaření, můžete něco dobrého uvařit doma a třeba zapálit svíčky. Pokud se vám nebude chtít doma nic vymýšlet, existují slevové portály (Slevomat, Slever atd.), zde najdete spoustu restaurací, které vám nabízí na výběr i menu o více chodech za velmi dobré ceny.

3. KVĚTINY
Pokud jste kluk, tak je to poměrně povinnost zakoupit květinu. Nejčastější bývá růže, ale nebojte se nechat udělat i pěknou namíchanou kytici. Já osobně když jsem květinářka vím, co je vhodné a co ne a osobně preferuji namíchanou kytku z více květů. Ale co i teď docela frčí je objednat květinu přes telefon a drahé polovičce přijede kurýr i s růžemi. 

4. ŠPERK
Hodně oblíbená značka šperku je aktuálně PANDORA, ale zároveň dražší. Určitě dokážete potěšit i prstýnkem, náramkem či řetízkem. Osobně můžu doporučit Klenoty Aurum. Nicméně klenotnictví je téměř na každém rohu, takže výběr je opravdu velký.

5. ROMANTICKÁ NOC V HOTELU
Některé hotely nabízí před Valentýnem speciální pobyty. Například vám vyzdobí pokoj, přidají víno na pokoj či ovoce. Součástí bývá i romantická večeře. Pokud je v hotelu wellness, může být spojeno  například s vířivkou. Ráno nechybí snídaně, pokud se jedná o lepší hotely, můžete se těšit na pořádné švédské stoly.

6.SPODNÍ PRÁDLO
Můžete potěšit přítelkyni a zároveň sebe tím, že vyberete nějaké erotické spodní prádlo. Na výběr je spoustu možností. Noční košilky, kalhotky, podprsenky, sexy oblečky. Okořenit to můžete pouty či bičíkem. Pro chlapa například trenýrky s Valentýnským motivem.

7. KINO
Samozřejmě nesmí chybět kino. Předloňským hitem byl film 50 odstínů šedi. Letos můžete jít na 50 odstínů temnoty nebo zvolit nějaký jinší film z aktuální nabídky kina. Kdo by nechtěl utrácet za kino, může si doma pustit cokoliv bude chtít. 

8. METAXA
Název zní divně, ale jak jste si mohli všimnout všude na instagramu koluje alkohol METAXA. Někdo si řekne proč metaxu? Ale nejlepší na tom je, že si můžete na tuto flašku vyrobit vlastní přáni a vložit fotku. https://bottlesandstories.cz/metaxa/metaxa-honey-shot-s-vlastni-etiketou-07-l-40-.html 

9. PLYŠOVÉ SRDCE NEBO PLYŠÁK
Jako další je klasický polštář s názvem I LOVE YOU. A nebo v Albi prodávají DNES NE MILÁČKU/DNES ANO MILÁČKU. Jak vtipné. Dále tu máme velikánského plyšového medvěda. Sama jednoho mám, kterého jsem dostala minulý rok k narozeninám a je to ten nejlepší mazel.

10. EROTICKÉ HRY
Když už jsme přidali erotické prádlo tak musíme dodat i erotické hry. Někdo si řekne proč zrovna to, to je nějaká blbost, ale musím říct ze své zkušenosti, že je to bomba! S přítelem jednu máme a musím říct, že váš vztah to akorát víc zpestří. Například hra: NEVINNÉ HRÁTKY. http://www.albi.cz/hry-a-zabava/nevinne-hratky-pro-dva/

11. ZARÁMOVAT VLASTNÍ FOTOGRAFII
Pokud s přítelem máte nějakou společnou krásnou fotku tak proč jí nevyvolat? Koupíte nějaký krásný rámeček a dárek je na světe. Další vzpomínka do vašeho života. My máme asi takhle 5 fotek a jsme spokojení. Nebo další volba je vytvořit si vlastní kalendář! Na stránkách FOTOLABU toho najdete více.

12. BONBONIÉRA
To je dárek, který žádnou ženu neurazí. Například ty ve tvaru srdce, ale pokud drží dietu tak radši žádnou čokoládu nekupujte. 

13. ROMANTICKÉ PSANÍČKO
Máme tu takové krásné klišé. Dříve se dopisy psali pořád a hlavně, když byli zamilované. Ale dnes? je to samý internet tak už se na dopisy zapomnělo. Když jsme s přítelem ještě bydleli od sebe začali jsme si dopisy psát a musím říct, že to byla hrozná romantika. Takže pokud chcete můžete ke snídani napsat milostný dopis a nebo rovnou romantickou básničku.

14. DOMÁCÍ MASÁŽ
Myslím si, že každý ocení masáž a je jedno jestli doma nebo někde ve wellnessu. Já jsem minulý rok dostala čokoládovou sadu na masáž od té doby mi to přítel, ale udělal jenom 2krát:-D achjo.. Takže je nejlepší toho druhého k masáži donutit.

15. ŽÁDOST O RUKU
Takže máme tu poslední bod. Je to jenom pro ty odvážlivce, který se chtějí usadit a tím je žádost o ruku. Jeden z bodu je šperk tak proč to nespojit. Na Valentýna je to vážně romantické a pro nějaké dívky i velké překvapení. Takže hodně štěstí.


Když to shrnu dohromady, tak to můžete vše zkombinovat....Ráno udělat snídani do postele, na tác přidat romantickou básničku a v balé krabičce šperk. Následovat bude pozvání do kina. Po kině budete mít objednaný hotel s večeří a wellness. Na pokoji bude připravené plyšové srdce, bonboniérou a Metaxa s fotografií. Opodál na stole bude ležet zarámovaná společná fotka. Po chvíli darujete hru Nevinné hrátky se sexy prádélkem. Samozřejmě budete chtít, aby si přítelkyně prádlo vyzkoušela. Rovnou můžete udělat masáž. Ještě to není vše, chybí květina že? Tu donese přece kurýr! Velký puget růží. To už bude vaše přítelknyě tak naměkko, že bude chybět poslední krok a to žádost o ruku! Tak a máte to vše :-D. Snad máte na tento den našetřeno, vyjde vás draho, pokud splníte všechny kroky.


Ale úplně nejdůležitější je být s milovanou osobou spolu a není nutné mít dárek za tisíce.

Snad jsme vám trochu poradili.

by Sisi.


Žádné komentáře:

Okomentovat