středa 10. října 2018

SLOVENSKO-ZOO A STEZKA V OBLACÍCH

Máme tu další pokračování ze Slovenska a to Zoo a Stezka v oblacích.
Jako první tu máme Zoo, podle recenzí Zoo není moc pěkná atd,atd..Ale nedejte na první komentáře. Podle mě je zoo opravdu pěkná, čistá a spousta stánků. Co doopravdy musím vychválit tak je ten božský výhled na celé Bojnice, ale hlavně na zámek! Spousta zvířat, především klasické a některé, by mohli mít větší výběh, určitě stojí za návštěvu. Cena vstupenky je: 7euro, což je taky dobré. Výhoda je, že to je hned vedle zámku.























Druhé místo je Stezka v oblacích.
Všichni psali, že 8euro je hodně. Stezku otevřeli teď nově o prázdninách, takže tam ještě nově dělali toalety, stánky a nejspíš i ubytováni v takových zajímavých domečkách, uvidíte sami na fotce. Co je opět skvělé, tak je ten výhled. Okolo celého zábradlí udělali světýlka, aby byla romantika i večer. Parkoviště jsme měli zadarmo, ale nevím jak to bude časem. Na stezku můžete jít i pěšky od zámku. Možnost použít tobogán směr dolů. Mají i suvenýry(magnetky).

















Tento výlet jsme si opravdu užili, i když to bylo narychlo a jenom na jeden den, takže doufám, že příště pojedeme alespoň na víkend.
Budu ráda i za vaše tipy na výlety. Děkuji.
by Sisi.

Žádné komentáře:

Okomentovat