úterý 27. června 2017

PRAŽSKÁ ZOO-VEGANSKÝ BURGER

Vítáme vás u dalšího článku, který se týká Prahy. Články jsem rozdělila do dvou, protože fotek máme opravdu dost:D, ale to jenom proto, že jsme si to užili na 100%. Do Zoo jsem chtěla už hrozně dlouho, ale pořád nám do toho něco přišlo. Tentokrát, jsem se rozhodla, že když má přítel narozeniny, tak zajedeme na víkend do Prahy a hlavně do ZOO. 
Je sobota ráno a do Zoo jsme jeli parníkem v 9:00hod ráno, vzali jsme si rovnou k tomu parníku vstup do Zoo za 330kč na jednoho, což je ideální cena. Cesta trvala cca 75minut.






Měli jsme docela pěkný výhled z lodi, i když byla úplně narvaná.




Kolem půl 11 jsme už byli u vstupu. Naše první cesta vedla k lachtanům a tučňákům, protože jsou úplně božííí! 
Jaký zvířata máte nejraději vy?








Plameňáci jsou opravdu krásně růžový. 










Poté nás čekala cesta lanovkou nahoru, až k rozhledně.







Pražská Zoo je opravdu krásná a těch lidí? To je snad jediné mínus na tom. Uprostřed Zoo můžete najít lanovku, která vás dopraví až úplně nahoru (do Afriky) a k rozhledně na Prahu.
U rozhledny je občerstvení, takže jako první mě zaujal veganský burger! Přítel si dal klasiku. Opravdu jsem se bála jak to bude chutnat, ale bylo to doopravdy vynikající. Klidně bych si ho dala znova, takže můžu jenom doporučit.



Takové teplo co zrovna v ten den bylo. Mysleli jsme, že umřeme žízní:D. Většina zvířat spalo, ale i tak jsme viděli ty hlavní a to nám stačilo.





V Zoo jsme se zdrželi až do půl 3? +- a potom jsme jeli autobusem na Holešovice a odtamtud metrem na Karlův most. Vážně nás boleli nohy, když jsme došli na hotel:D 




Nakonec prima den jsme zakončili večeří na hotelu. Velké plus bylo, že zrovna o víkendu se nevařilo, ale kvůli nám uvařili. Bylo to velice dobré.
 V jakém hotelu jsme byli ubytovaní a co jsme dělali a jedli celý víkend vám napíšu v příští článku se spoustu fotek.
Doufám, že se vám fotografie líbí a uvidíme se u dalšího článku o Praze.
Jaké památky máte nejraději vy v Praze?
by Sisi


Žádné komentáře:

Okomentovat