neděle 2. června 2019

LIPNO-DOLNÍ VLTAVICE

Před 2 týdny jsme byli s přítelem(snoubencem) na dovolené na Lipně. Možná naše poslední dovolená jako ne-manželé :-), potom už jako manželé. Ubytování jsme našli přes Booking-Pension Calla, odkaz zde: https://1url.cz/ZMDCm. Navíc, pokud plánujete nějaké ubytování a řešili byste ho právě přes Booking, tak pokud se zaregistrujete přes odkaz níže, dostanete 10% slevu na Váš první pobyt.
10% sleva na 1. pobyt přes Booking
Je to vesnice, kde cesta končí a začíná přívoz na druhou stranu. Na první pohled to vypadá jako klasická bytovka, ale samotný pokoj stál opravdu za to. Jako první co na vás bude čekat, je přivítání na tabuli. Měli jsme opravdu milé majitele a ke všemu nám dali lepší pokoj. Děkujeme moc!












Ubytování jsme měli jenom se snídaní, takže jsme si museli nakoupit jídlo a vařit si večeře. Naštěstí na pokoji byla kuchyňka. Snídaně se podávali formou bufetu. S Mírou jsme se shodli, že ten jejich nábytek je opravdu hezký a líbil by se nám do bytu :-D. Výhled jsme měli na chatičky, ale hlavně na přehradu. Sice počasí nám moc nepřálo, ale v den odjezdu bylo vidět i na druhou stranu :-D.



A po cestě na ubytování potkáte i takovéto krásky.


Penzion je v klidné lokalitě. Doporučujeme jet v létě, kdy majitel půjčuje i lodě. Když vám cokoliv chybělo, nevěděli jste si rady, stačilo napsat smsku a majitelka hned přišla. Ideální místo na výlety. Přes přívoz se dostanete i rychle na druhou stranu přehrady. Majitelka vám dá i skvělé doporučení kam zajít na jídlo a zajet na výlet.
Jaká dovolená čeká vás?
Doufám, že nás alespoň čekají jednodenní výlety.
Další články s výlety přijdou na řadu brzy.
by Sisi.

Žádné komentáře:

Okomentovat