středa 29. listopadu 2017

INSPIRACE NA VÁNOČNÍ DÁRKY

Máme tu už prosinec a s tím přichází i vánoční dárky. Není možný, jak to vždycky všechno uteče. Mojí výzdobu jste už viděli a rovnou můžeme přejít na dárky.
Každý má tohle dilema i já sama se přiznám, ale během listopadu jsem přišla na pár skvělých nápadů. Stejně nejdůležitější je být s rodinou a udělat si hezký večer.
+ k pár typům vám dám i odkaz.

Pro mamku, kamarádka, ségru, babičku i přítelkyni.
1)  KNIHA-Před Vánoci pár blogerek vydalo knížky nebo i diář. Takže můžu jenom doporučit, sama doufám, že mi letos Ježíšek něco takového nadělí.
například: Terezainoslo, acupofstyl a bude na trhu i kuchařka od mycookingdiary.

2) KOSMETIKA- K tomu není co dodat, protože každý má rád něco jiného, ale i tak je to ideální dárek.

3) SVÍČKA- Hrooozně dlouho jsem si přála jednu svíčku a to Yankee candle. Bohužel jsou drahé, ale určitě skvělé a druhý typ je diodová svíčka, jednu mám doma a je opravdu krásná.

4) SPODNÍ PRÁDLO- Stránka, která se mi určitě osvědčila a je spolehlivá je https://www.trenyrkarna.cz/ ! Sice si připlatíte, ale za tu kvalitu to stojí. Jako druhé https://www.happysocks.com/cz/ , každý přece dostane ponožky tak proč né nějaké vtipné?

5) OBLEČENÍ- Klasické oblečení jako například: trička, rifle, svetry, bundy a takhle bych mohla pokračovat dál, ale s tímhle si určitě každý poradí.

6) KALENDÁŘ- Tento bod může být i pro taťku, bráchu, dědu a přítele. Každý rok s rodiči a nebo já přítelovi k Vánocům dělám kalendář s našimi fotkami a musím říct, že to nemá chybu. Když dáte i nějaké vtipné fotky, tak věřte, že se i zasmějete. Více můžete najít zde: https://www.fotolab.cz/.

7) ELEKTRONIKA- Co teď určitě frčí a je úžasný na zážitky a vzpomínky je FUJIFILM INSTAX MINI. Potom klasicky sluchátka, telefon a jiné.

8) ŠPERKY-HODINKY- Každá žena miluje jakýkoliv šperk, nemusí to být nějaký drahý šperk, ale potěší každou ženu. Hodinky? Které se mi opravdu líbí jsou Daniel Wellington nebo Cluse, které bych si též přála mít pod stromečkem.

9) POUKAZY- Určitě mrkněte na slevový portál https://www.slevomat.cz , tam je inspirace taky dost.

Pro tátu, dědu, přítele
Pár typů najdete už i u žen, ale něco málo si z toho zopakujeme.
Například:
PONOŽKY- Každý chlap chce určitě k Vánocům ponožky:D.

ELEKTRONIKA- Co teď hrozně moc frčí je playstation 4. Další typ? holící strojek!

HODINKY- Některým chlapům stačí jenom telefon, aby se podívali kolik je hodin, ale nemůžu si pomoct, hodinky jsou pro mě více elegantní.

KOSMETIKA- Něco co má oblíbeného, deodorant, voňavku a jiné.

KNIHU- Určitě se najde pár kluků co ocení k Vánocům knížku a největší výběr najdete zde:http://www.martinus.cz/.

Pro oba typy pohlaví bych i zvolila nějaký ručně vyráběný dárek, který bude hlavně ze srdce!

Samozřejmě je více typů na dárky, ale kdybych tu měla vypisovat všechny na které si vzpomenu, tak tu budu do rána. Tohle je menší shrnutí, které by se vám mohlo i tak líbit a hlavně pomoct.
Už aby byl Štědrý den a my se všichni sešli u večeře.
Jak se těšíte vy? A už máte něco nakoupeno?

Pokud byste chtěli z každého provedeného nákupu přes e-shop něco málo ušetřit, doporučuji nakupovat přes portál PLNÁ PENĚŽENKA, protože zde za každý nákup u vybraných prodejců, dostáváte vždy něco zpět a to si můžete následně nechat poslat na Váš bankovní účet.

Krásný Vánoce♥
by Sisi










Žádné komentáře:

Okomentovat